For første gang siden OmniCars børsnotering i juli står selskabets CEO Claus T. Hansen nu ansigt til ansigt med mange af investorerne, når OmniCar i morgen er at finde blandt de 37 standholdere på InvestorDagen, som Dansk Aktionærforening står bag, og som holdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.

Og topchefen for IT-selskabet, hvis aktier er steget med langt over 100 pct. siden børsintroduktionen på AktieTorget i Stockholm, glæder sig til at møde investorerne.

“Først og fremmest glæder jeg mig til at fortælle, at vores budgetter og vores produktudvikling er foran estimaterne. Men jeg glæder mig også til at få en dialog med investorerne om, hvor de ser OmniCar henne. Det er en super mulighed for at få noget viden om, hvordan de mennesker, som faktisk har investeret i OmniCar, ser på selskabet,” siger Claus T. Hansen.

OmniCar leverer softwareløsninger til automobilbranchen. Og der er allerede stor efterspørgsel efter selskabets produkter. Senest har OmniCar indgået en aftale med 55 Mercedes-Benz-forhandlere i Norge, som har valgt OmniCars softwareløsning SAM (service agreement manager) som deres primære løsning i håndtering og salg af serviceaftaler. OmniCars softwareløsning SAM er et digitalt værktøj designet til automatisk håndtering af mersalg og serviceaftaler. SAM indeholder en række selvbetjeningsfunktioner, der hjælper forhandleren med at håndtere og sælge langt flere serviceaftaler end før.

Allerede på torsdag skal Claus T. Hansen på igen. Denne gang er det, når BilBranchen holder arrangementet ‘Mød de nye spillere i branchen’ i DI’s konferencecenter i Nyborg. OmniCar skal her fortælle om deres løsninger for, hvordan de teknologiske udviklinger i branchen skal omfavnes og ikke frastødes.

“Vores budskab bliver, at den teknologiske udvikling de næste 5 år kommer til at skabe lige så store forandringer i branchen, som vi har set i de seneste 50 år. Vi har udviklet løsninger, som omfavner de digitale fremskridt, og som tager autoforhandlerne med på rejen ind i den digitale tidsalder,” siger Claus T. Hansen.

Kontaktinformation

Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect
+45 53 85 07 70

Malte Vinfeldt, PressConnect
+45 29 62 31 22

Menu