IT­-selskabet OMNICAR får den 1. maj Thor Laage­ Petersen ind som ny CIO, hvor han skal sikre, at OMNICARS digitale udvikling følger selskabet globale vækstambitioner.

“Thor Laage­ Petersen er en kæmpe kapacitet, og han skal med sine over 20 års erfaring med digital transformation og eksekvering af disruptive forretningsmodeller sikre, at vi får det optimale ud af vores digitale forretningspotentiale,” siger Mikkel Lippmann, OMNICAR’s danske direktør.

Thor Laage­ Petersen har en omfattende karriere bag sig i IT­-branchen og stor erfaring med ledelse og digitalisering i globale virksomheder. Han kommer fra stillingen som Director of Integration & innovation i Capgemini Sogeti Danmark, hvor han har haft ansvaret for udvikling og eksekvering af IT­løsninger for kunder over hele verden.

Thor Laage­ Petersen glæder sig til at sætte endnu mere skub under OMNICARS digitale udvikling:

“Jeg skal sammen med resten af teamet sikre, at den digitale udvikling følger resten af selskabet vækst. Jeg ser frem til at bruge mine erfaringer og kompetencer til at forløse det kæmpe globale potentiale, der ligger i OMNICAR’s digitale DNA,” siger Thor Laage­ Petersen

OMNICAR har udviklet en særlig softwareløsning SAM (service agreement manager)
til bilforhandlere og værksteder. SAM er et digitalt værktøj, der er designet til automatisk håndtering af mersalg og serviceaftaler. SAM indeholder en række selvbetjeningsfunktioner, der hjælper forhandleren med at håndtere og sælge langt flere serviceaftaler end før.

Menu